Elado Repulogep Pioneer 200 Noego

ELADÓ REPÜLŐGÉP PIONEER 200 UL (540 kg MTOW)

Az Alpi Aviation Pioneer 200, egy korszerű UL repülőgép, 450 kg – 525 kg MTOW-al (+mentőernyő), kategóriájában az egyik legkényelmesebb és legergonomikusabb kabinnal. Repülése stabil és kellemes, egyszerűen és könnyen vezethető, átesési tulajdonságai páratlanul jók, kezdő pilóták is a profikat zavarba ejtő eleganciával tudnak leszállni vele. A fa-Dacron-kompozit szerkezet miatt rendkívül halk, ami a plexi buborék kabintető nyújtotta csodálatos kilátással együtt, megsokszorozza a repülés élményét. Talán ennek is köszönhetően, húsz év alatt ezer darabot adtak el a P 200-ból és típustestvéréből a Pioneer 300-ból együttesen.

A gyártó idehaza kevéssé ismert, ugyanakkor mind Európában, mind pedig a világban rendkívül kedveltek az Alpi gépek, Mexikótól Ausztráliáig. Bizonyítja ezt, egyrészt az Airliners.net -re, a P 200-ról feltöltött rengeteg kép, másfelől a YouTube-on a számtalan videófelvétel, vagy éppen a NOEGO galériában egy sítalpas változatról, téli üzemelés közben készült fotó. Nem elvitatva a magyar kisgépes repülés három alaptípusának, a vállszárnyas, kettő-négy üléses fém gépnek, a kétszemélyes motorosvitorlázónak és a szintén kétszemélyes osztrák „műanyag” repülőgépnek az érdemeit, tisztelettel fölhívom a figyelmet arra, hogy ezeken kívül is van még jó repülő a piacon.

A 2022 évi Friedrichshafeni AERO EXPO -n döntöttünk a vásárlásról, több éven át tartó keresgélés után, vagy fél tucat gyártó, illetve típus közül kiválasztva a Pioneer 200-at, elsősorban a repülőtulajdonságok, az ár-érték arány, és a gyártói support értékelését követően.

Ha szeretnél Te is egy gyári új Pioneer 200 tulajdonosa lenni alig több, mint nyolcmillió forintért, akkor jó helyen jársz és még időben. Van még két eladó tulajdonrész (e blogbejegyzés időpontjában). Az sem probléma, ha lekésed a most hirdetett példányt, indítjuk a következő négytagú tulajdonosi csoportot, mely birtoklási formát elsősorban cégtulajdonos pilótatársainknak ajánljuk, a költségek, cégre történő elszámolásához nyújtott adószakértői szolgáltatással együtt. Az sem probléma természetesen, ha 100%-ban saját gépre vágysz, igény esetén ennek beszerzésében is támogatunk.

Amit megvételre ajánlunk: Alpi Aviation Pioneer 200 UL 1/4 tulajdoni hányada 20 600,- EUR + Áfa áron. (ROTAX 912 UL 80 hp / 3-blade DUC SWIRL légcsavar / FUNKE radio ATR 8.33 OLED / FUNKE transponder TRT800H OLED „S” MOD / GARMIN 695 GPS / Landing lights, AVEO Nav-strobe LED / kabinfűtés / elektromos fékszárny és trim /

Technikai adatok:

  • hossz 6,15 m / szárnyfesztáv 7,55 m / szárnyfelület 10,5 nm
  • max. sebesség 215 km/h / utazó 185 km/h / átesési seb. 62 km/h / Vx 90 km/h / Vy 110 Km/h
  • felszállási úthossz 100 m / emelkedőképesség 980 ft/min / siklószám 11:1
  • MTOW 450 kg – 525 Kg, üzemanyag kapacitás 65 liter, csomagtér 226 liter
  • analóg repülés- és motorellenőrző műszerek + GARMIN 695

Legyél Te is a tulajdonostársunk és nyugodtan büszkélkedj úgy a repülővel, mint a sajátoddal. Évi 75 órában ugyanis ez a gép valóban a Te repülőd (hatóság által bejegyzett 1/4 tulajdonrészben) a költségeknek azonban csak negyede terhel, amit társaságunk, a NOEGO kft számláz részedre, vagy a társaságod felé. Ha döntöttél, küldjük az adásvételi és a használati szerződést, majd az előleg bekérőt, ezt követően pedig a résszámlákat. Tulajdonosi üzemeltető a NOEGO kft, ennek minden gondjával és felelősségével. Te csak repülj és élvezd a Pioneer 200 nyújtotta örömöket.             További részletekért hívj a 06 20 315 4889-en

Varga István
NOEGO Kft.

Scroll to Top
Scroll to Top